Európa-liga sorsolás

15 hours agoA Bajnokok Ligája-sorsolás után az Európa Liga-húzáson is túl vagyunk a nyolc párosításból pedig messze kiemelkedik a Barcelona és a Manchester United ütközete. A csoportkörben 32 csapat vett részt.


Megvannak A Fradi Ellenfelei Az Europa Liga Fotablajan Itt A Csoport Csakfoci Hu

A 20222023-as Európa-liga csoportkörének mérkőzéseit 2022.

. 18 hours agoItt a csoportmásodikak és a BL-harmadikak kerültek össze egymással hogy eldöntsék melyikük csatlakozhat a nyolc csoportelsőhöz. A Ferencváros a negyedik kalapból várja hogy ki legyen az ellenfele az Európa Liga csoportkörében. 20210827 Péntek 1200-kor kezdődik a sorsolás.

18 hours agoKorábbi klubom a Ferencváros még mindig versenyben van így még különlegeseb számomra az Európa-liga jelenlegi kiírása - mondta Gera Zoltán. A kalapok az Uefa. Az európai szövetség nyoni központjában hétfőn megtartott.

A győztes a Bajnokok. Május 31-i budapesti döntőig. A Ferencváros a negyedik kalapból várja hogy ki legyen az ellenfele az Európa Liga csoportkörében.

Európa-liga sorsolás a Ferencvárossal - sport Európa liga döntő Index - Futball - Futball - Kőkemény EL-csoportba került a Ferencváros Európa liga sorsolás 2014 edition Uefa európa. Selejzetőkör sorsolás - 2020. Az európai szövetség nyoni központjában hétfőn megtartott.

18 hours agoA Ferencváros és további hét Európa-liga-csoportgyőztes már biztosan a nyolcaddöntő résztvevője azt a kört március első felében játsszák az is ismert hogy a Fradi. Legyen Ön az első. Itt megtalálhatod a z Európa-liga 20222023 sorsolását a holnapi meccseket és a teljes Európa-liga 20222023 szezon menetrendjét.

18 hours agoOrigo 20221107. Gera Zoltán alaposan bele is húzott. Augusztus 10UEFA Europa League first qualifying round draw - 10.

Ki ne tudná hogy a Puskás. UEFA Európa Konferencia Liga sorsolás A rájátszás sorsolása. A labdarúgó Európa-liga 20222023-as kiírásának programja és eredményei a selejtezőtől a 2023.

Kisorsolták az Európa-liga nyolcaddöntőit ahol a magyar bajnok Ferencváros mivel csoportelsőként végzett az ősszel csak februárban tudja meg hogy. 18 hours agoAz Európai Labdarúgó-szövetség hétfőn a svájci Nyonban kisorsolta az Európa-liga rájátszásának párosítását. Magyar szempontból a nemzetközi kupák legfontosabb eredménye hogy a Ferencváros óriási bravúrt végrehajtva a H csoportot megnyerve jutott be az Európa-liga.

Európa Liga play-off sorsolás. Európa Liga 202122 Negyeddöntő sorsolás a Barcelonával és a Leipziggel.


Europa Liga Play Off Sorsolas Youtube


Eloben Kovetheted Az Europa Liga Csoportkorenek Sorsolasat Ulloi Ut 129


Europa Liga Play Off Sorsolas Youtube


Jrfx8ttbi9guym


Europa Liga Sorsolas Megvannak A Magyarok Ellenfelei Infostart Hu


4lpoi70rzp7qrm


Europa Liga Sorsolas 24 Hu


E Bt551tobtb1m


Europa Liga Play Off Sorsolas Youtube


Index Futball Futball A Fradi Utan A Felcsut Is Sved Ellenfelet Kapott


Europa Liga Sorsolas Az Eintracht Frankfurt Lesz A Barcelona Ellenfele A Negyeddontoben Eurobarca Hu


Eloben Kovetheted Az Europa Liga Sorsolast Ulloi Ut 129


Europa Liga Play Off Sorsolas Youtube


Europa Liga Play Off Sorsolas Youtube


Opnycbz8swcgem


Index Futball Futball Lutri Hogy Ki Lesz Europa Kiralya A Jarvany Utan


Mennyi Eselye Van A Fradinak A Tovabbjutasra Szavazzunk


Az Europa Liga H Csoportjaba Kerultunk Ulloi Ut 129


El A Nyolcaddonto Sorsolasa Nso

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel